Gør dig klar til sommer

Foråret er endelig kommet, og det betyder blandet andet én ting – at sommeren er på vej. Temperaturerne begynder så småt at stige, der kommer blade på træerne, og dagene bliver længere. Det er en dejlig tid, hvor man både kan komme ovenpå igen efter vinterens kulde og mørke og samtidig tage lidt hul på sommerens mange goder. Men det er også en tid, hvor man kan begynde at forberede sig til sommeren og måske endda ferien. Sommeren er nemlig lynhurtigt overstået, og derfor gælder det om at få så meget ud af den som overhovedet muligt. Så læs med her og find ud af, hvordan du forbereder dig til sommeren på bedst mulig vis.

Få styr på ferien

Som før nævnt, så er der ikke ret mange andre tidspunkter, som kan konkurrere med sommerferien. Her er der både tid og stemning til at gøre alt det dejlige i livet, såsom at tage på ferie, være sammen med venner, tage til koncert, kvalitetstid med familien, god mad og så videre. Men sommerferien kan også godt have et stramt program, alt efter hvor lang ferie du har. Derfor kan det være en rigtig god ide, allerede nu, at begynde at ”strukturere” den dyrebare tid. Det kan være, at ferien allerede er på plads, men derudover er der måske koncerter, sommerhusture, fodboldlejr for børnene og så videre, som der skal passe ind. Det er bedre at få styr på det nu i stedet for at stå i sidste øjeblik og bruge sommeren på det.

Gør garderoben klar

En ting der måske er lidt lettere at motivere sig selv til er at gøre garderoben klar. Med forårets indtog har du formentlig allerede lagt det varme tøj og fodtøj væk til fordel for noget, der er lidt lettere. Men derudover kan du også begynde at tænke over, hvilket tøj du skal bruge til sommer. Ferier, fester, koncerter, bryllupper og den slag arrangementer skriger nærmest på nyt tøj. Mangler du inspiration, er der hjælp at hente online. Et godt mærke ved navn Coster Copenhagen skaber det smukkeste tøj, der passer til alle anledninger, uanset om det skal være uformelt eller formelt, fest eller arbejde. Især Coster Copenhagen bukser og Coster Copenhagen kjoler vil passe perfekt ind i din sommergarderobe, og som før nævnt er det nemt at finde online. Køb det på bustedwoman.com/coster-copenhagen/.

Sidste chance for sommerform

Noget lidt mindre praktisk er din sommerform. Sommerform er noget, de fleste gerne vil have, men ikke opnår, fordi de først går i gang, når sommeren allerede er i gang, og så er det jo for sent. Vil du have ekstra overskud og lidt mindre fedt på sidebenene, så er det bare om at komme i gang med at styrke- og konditionstræne. Har du svært ved at motivere dig selv, så er der et par ting, du kan gøre, som gør det lidt nemmere. Du kan eksempelvis købe et par nye løbesko, begynde på et hold, starte med en ven/veninde eller downloade en motionsapp, som holder øje med din træning. Det er al sammen noget der hjælper ved enten at give dig mere lyst til at træne eller give dig en form for forpligtelse, som hiver dig op ad sofaen. Husk desuden at tænke over kosten. Mange eksperter siger, at træning er 30%, mens din næring er 70%. Så uanset om du vil have flere muskler eller tabe noget fedt, så er din kost også ekstrem vigtig sammen med andre elementer såsom søvn.

Add Comment