Det er sundt at forkæle sig selv

Mange tager ud og forkæler sig selv med wellness-oplevelser, får ordnet hår og negle, vipper og hvad man nu ellers kan gøre for sig selv af gode ting – Ting som øger ens selvværd, så man får det godt med sig selv. Men kosmetiske behandler er ikke det eneste man kan gøre for sig selv. For tøj er også noget der øger ens selvværd, om det er nyt eller brugt, så føler man stadig at det er nyt.

Og skal du i byen og more dig og have nogle cocktails, så outfittet være i orden. Og hvad skal man have på sådan en aften? Jeg har svaret: en cocktailkjole.

En coctailkjole er en kjole, som kan bruges til stille og rolige fest. Ikke de vilde spraglede farver, eller med pailletter og glitter. Men normalt ensfarvet, elegante og tætsiddende. Mange har en ide om at det er ligesom gallakjoler. Men gallakjoler er stor sprudlende og meget festlige kjoler, som som regel er lange og lidt prinsesse-agtige.

Smukke cocktailkjoler kan du finde her hos DressYou.dk. Du kan få dem lange, korte, enkle og i den lidt mere sexede, på den elegante måde. Det er vigtigt at kjolerne ikke bliver vulgære, du skal forestille dig at du skal til et amerikansk coctailparty med fine mennesker.

Men nu er coctailparties ikke særlig udbredt i Danmark. Normalt vil man oversætte og definere en coctailparty til et formelt, hygge/kom sammen med vin og champagne, uden fulderikker, bræk og opkast. Altså druk på den fine måde, og derfor er det vigtigt at man også ser fin og pæn ud. Stiletter med gerne høj hæl, er et must.

Hos DressYou kan du i hvertfald finde smukke cocktailkjoler i enten den ene eller den anden farve og form. En fin lille jakke udover kjolen, sammen med stiletterne og outfittet er i hus. Mange vil pr. definition kunne finde en cocktailkjole under selve festkjole-kategorien, fordi det stort set er i tæt relation.kjoler

Add Comment