Få lange og fyldige vipper på et øjeblik

Hvor mange piger og kvinder nu til dags vil ikke kunne nikke genkendende til, hvor tidskrævende og irriterende det er at skulle stå op hver evig eneste morgen og lægge mascara bare for at komme til at se nogenlunde frisk ud? Den gennemsnitlige kvinde bruger enormt meget tid foran spejlet for at komme til at se godt ud, men kunne det ikke være rart, hvis man bare kunne stå op og så ikke behøve at foretage sig noget helst, inden man tog på arbejde eller i skole? Tænk, hvis man bare så frisk og smuk ud, lige så snart man slog øjnene op. Det kunne da være fantastisk! Og tænk på, hvor meget tid man ville kunne spare. Tid, som man kunne bruge på andre, meget vigtigere ting, og så man slap for at skulle løbe ud ad døren i sidste øjeblik, fordi at mascaraen nu ikke lige sidder, som den skal.

Unødvendigt med mascara – se frisk ud fra morgenstunden

Det forholder sig faktisk sådan, at man i dag kan få lavet lange og fylde vipper hos forskellige skønhedssaloner og frisører med eyelash extension. Man kan vælge mellem flere forskellige længder, så man helt selv kan bestemme, hvordan man gerne vil have sine vipper til at se ud. Det er ren magi! Men hvad er eyelash extension egentlig? Det er faktisk bare kunstige øjenvipper, der bliver sat oven på dine egne vipper, så det ser helt naturligt ud. På den måde behøver du altså aldrig mere at skulle bruge mascara, da du allerede ser frisk og smuk ud fra morgenstunden af – ganske naturligt!

Få et naturligt look, der holder

Men er det så noget, der gør ondt at få påsat? Nej, det er det heller ikke. Man påsætter simpelthen bare ét hår ad gangen, hvilket giver det mest naturlige look, og man vil ikke kunne se, at du har dem på. Vipperne vil desuden føles ganske naturlige og vil med garanti ikke irritere dig. Du kan få lavet eyelash extension i alle større byer, herunder naturligvis København.

Sund & Smuk anbefaler Klinik Q, hvis du skal have øjenbryn i København.

Det er meget forskelligt, hvor lang tid eyelash extensions holder, da det afhænger af den enkelte kundes aktivitetsniveau – det er klart. Hvis man er typen, der dyrker rigtig meget sport, eller hvis man bare har en tendens til at klø sig tit i øjnene, så holder de selvfølgelig ikke i lige så lang tid. Men typisk vil de kunne holde helt op til otte uger i træk, og man kan altså komme forbi sin nærmeste klinik, hvis man ønsker at få en opfyldning af vipperne, hvilket giver et flottere og mere dramatisk look.

Så du kan sådan set godt bare smide alle dine mascaraer ud, for dem får du i hvert fald ikke brug for mere. Fra du slår øjnene op om morgenen, er du simpelthen bare klar til at starte dagen – og skal du til fest om aftenen, behøver du blot lige hoppe i et par stiletter og tage en kjole på, for makeuppen sidder jo stadig lige, som den skal. Så bliver det simpelthen ikke nemmere.

Add Comment