3 tips til en sundere og flottere krop

Foam roller

De fleste af os drømmer om en flottere krop, der er lidt strammere, lidt mere muskuløs og lidt mere slank end den er lige nu. Ikke kun på grund af, at det ser bedre ud, men også fordi at en flot og veltrænet krop ofte er lig med en sundere krop. Og en sundere krop er lig med et bedre liv og færre sygdomme og skavanker.

Så hvad end det er det ydre eller det indre, som man bekymrer sig om, så er der gode grunde til at holde kroppen til ilden.

Der er mange måder, man kan opnå en sund krop på. Nogle af dem er selvfølgelig oplagte. De involverer for eksempel ting som regelmæssig træning og sund kost. Dette er ikke kun med til at give en flot fysik, men giver også en bedre sundhed hele vejen rundt – både mentalt og fysisk. Men der er også helt specifikke ting, blandt andet inden for sin træning, som man kan gøre for at optimere processen og blive endnu mere strammet op.

Nedenfor finder du således en oversigt over tre smarte trænings- og udstrækningsremedier, som kan være med til at give en flottere og sundere krop.

Bedre træningsudstyr giver en bedre træning

En pull up bar er det første forslag til en bedre træningsrutine. Den er et supereffektivt remedie, som du nemt kan implementere derhjemme, hvor end der lige er plads. Dette træningsudstyr er enormt simpelt, og arbejder egentlig bare ud fra din egen kropsvægt. Med denne bar hængt op i loftet kan man således løfte sig selv op i armene og lave forskellige øvelser, som kan træne arme og core-muskulaturen. En pull up bar er smart, fordi man kan nøjes med få gentagelser, idet effektiviteten er så høj. Du kan læse mere om den her.

Et AB wheel er en anden måde at træne mave, core, ben – og armmuskler på. Hjulet er en ekstremt effektiv metode til en grundig træning, fordi man under brugen af det er nødt til at aktivere alle dele af kroppen på samme tid. Særligt maven kan virkelig få nogle tiltrængte tæsk med denne form for træning. Med dit AB wheel laver du nemlig øvelsen ab rollout, hvor du ruller hjulet frem og tilbage med hænderne i liggende position, og på den måde er tvunget til at bruge dit core-område for at kunne holde dig oppe. På den måde hjælper det dig til at opretholde en aktiv planke. Find det bedste mavehjul her.

Sørg for at forkæle dine muskler efter træning

Når træningen er overstået er det samtidig vigtigt at tænke over, at kroppens sundhed stadig skal opretholdes, for at du kan opnå et godt resultat. Derfor er det en god idé også at tænke i udstrækning og afspænding.

Dette er noget, som du kan gøre med en foam roller. Denne rulle er en semihård rulle i skum, som du kan køre hen over dine muskler eller ligge dig på. På den måde kan du opnå en effektiv form for massage, som sørger for at dine muskler slapper godt af. Find den her på: https://bgh.dk/foam-roller/

Add Comment