Træt af mislykkede slankekure? Prøv elektrotræning

Elektrotræning

Der findes rigtig mange gode idéer til, hvordan man gennemfører en god og effektiv slankekur. Nogle taler om 5/2-reglen, hvor man spiser kaloriefattigt fem dage og kalorierigt to dage. Andre mener, det er mere effektivt at holde en konstant kost, som er forholdsvis kaloriefattig, hvor man eksempelvis kører efter begrebet stenalderkost.

Hvis du er en af dem, som efterhånden er træt af at prøve en lang række slankekure, som ikke virker, og hvis du har brug for at få kickstartet dit vægttab, så skulle du måske overveje elektrotræning fra Bailine, som er en slankeklinik med fokus på slankebehandling. Det foregår med træningssimulatorer, som i øvrigt er elektroniske, og som hjælper med at opbygge en række muskelgrupper.

Hjælper til vægttab

Den primære årsag til at overveje elektrotræningen er selvfølgelig chancen for at få et betydeligt vægttab, som man måske har ønsket sig længe. Det handler ikke om, at man underkender effektiviteten af løbetræning eller anden intervaltræning, men rigtig mange har svært ved at få dette gjort, og derfor kan det være et rigtig godt alternativ, som er nemmere at overskue, og som også giver brugbare resultater.

Elektrotræningen hjælper til ganske hurtige resultater, og du vil relativt hurtigt kunne se en tydelig forskel på din krop. Det er netop det, mange efterspørger, og derfor er elektrotræning en spændende mulighed for mange – særligt kvinder.

Vil du gerne vide mere om metoderne, så besøg www.bailine.dk.

Øger velværen

Et vægttab bringer som bekendt også mange andre ting med sig. Først og fremmest føler man sig lettere, fordi man slæber rundt på færre kilo end før, og så er der også gode chancer for at øge velværen gevaldigt. Det kan give større motivation til, at man måske senere hen kommer ud og bruge sine løbesko mere. Det kan også være supermotiverende at tabe sig i starten, hvorfor man måske får lyst til at ændre andre dele af livsstilen til det sundere alternativ.

Få en prøvebehandling

Det kan selvfølgelig lyde lidt alternativt, hvis man har været vant til, at løbeturene og fitnesscentret var de eneste alternativer. Derfor er der også mulighed for en få en prøvebehandling hos Bailine, hvor man kan mærke efter, om man er tryg ved behandlingen, før man giver sig i kast med et helt forløb. Rigtig mange ender med at være rigtig glade for behandlingen.

Kostvejledning inkluderet

Når du starter et forløb hos Bailine med elektrotræning, vil du også have mulighed for at få kostvejledning med i dit tilbud. Det betyder, at det ikke kun er et midlertidigt vægttab, som du måske hurtigt tager på igen, men derimod en mulighed for at blive klogere på hele din livsstil. Hvis du er interesseret, vil du blive tilbudt nogle lektioner i, hvordan du spiser mest hensigtsmæssigt på en måde, hvor du kan holde kuren fremadrettet.

Hjælper også på smertelindring

Elektrotræning har mange rigtig positive elementer, og ud over vægttab kan du også bruge elektroderne til andre ting. Det gælder eksempelvis smerter i musklerne, som kan behandles ved at sætte mere gang i blodgennemstrømningen, hvilket ofte kan være løsningen på en række ubehagelige smerter.

Det er også en behandlingsform, som mange bruger i forbindelse med stresssymptomer. Det er nemlig en mulighed for at få afspænding i musklerne, hvilket kan være svært, hvis man er stresset. Man vil relativt hurtigt opleve målbare resultater, som giver mod på mere, og langt de fleste ender med at være meget tilfredse med behandlingen.

Før du prøver elektrotræning, bør du undersøge, om du har nogle sygdomme, som ikke bør forenes med elektroderne. Der findes nemlig nogle tilfælde, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at bruge denne behandlingsform. Kontakt derfor altid din egen læge, hvis du er i tvivl herom, eller spørg hos din helseklinik.

Add Comment