Foretræk sund mad til gavn for din sundhed

Æggemad

Sund mad behøver nødvendigvis ikke at være kedeligt. Der er nemlig masser af god smag i sunde råvarer. Især de basiske råvarer gavner din sundhed og ikke mindst din trivsel og dit helbred.

Du bliver hvad du spiser

Det er ikke helt forkert, at man bliver hvad man spiser. For mad er vigtigt for ens sundhed og velbefindende. Både udseendemæssigt og kropsligt. Spiser du mad uden at tænke over, hvad du putter i munden, så kan det være en god ide at få fokus på, hvad du faktisk indtager. Find eventuelt viden herom via nettet.

Støt dig til gode opskrifter

Fordi man foretrækker generelt sund mad, kan man sagtens elske mad, som også kan være usundt. Det skal bare helst ikke være hver dag, man indtager det. En god balance af varieret mad til gavn for din sundhed er nok at foretrække – læs mere her. Men oftest vil du kunne mærke hvad din krop behøver, hvis du i perioder har spist for meget usundt. Til dette kan du lade dig inspirere af andres gode opskrifter eller supplerer med hvad du selv foretrækker til en ret. Også hvis du selv er en ørn til at lave mad.

Jeg elsker bare mad

Der er mange mennesker, der bare elsker mad. Især god og veltilberedt mad. Mad er også forbundet med hyggeligt samvær sammen med venner og familie, som ses i mange kulturer. Det er også her, man får tid til at få snakket sammen om løst og fast og ja livet. Mad forbinder os ligeledes sammen om selve madoplevelsen. Som kan være unik og kulinarisk at indtage, som man som madelsker ofte vil huske.

Basisk mad er sund mad

Gode basiske råvarer bidrager til din sundhed. De er sprængfyldt med gode vitaminer og mineraler, som din krop behøver for at fungerer optimalt. Ligeledes bidrager de til, at du ser bedre ud og føler dig bedre tilpas. Også udseendemæssigt. Så at sund kost forskønner os, er ikke helt forkert.

Jeg vil ikke undvære visse madvarer

Selv om der er madvarer, du elsker, måske ikke er de sundeste, så kan du jo kompensere for det med frugt og grønt herunder sunde drikke i dit andet madindtag. Noget mad kan nemlig være forbundet med livsglæde. Benyt dig eventuelt af ugentlige madplaner, så der også bliver økonomi omkring dit madforbrug og heraf får anvendt dine indkøb til fulde.

Add Comment