Bliv sund og smuk med proteinpulver

Rigtig mange danskere går ekstra meget i fitnesscenteret og løfter vægte i troen om at det er det eneste der skal eneste der skal til at få trimmet kroppen på kort tid. Men faktisk handler det mere om hvad man putter i sin krop, altså at sørge for at spise en varieret kost, der indeholder alle de rette vitaminer og mineraler der hjælper din krops system. Hvis man for eksempel gerne vil opbygge flere muskler, er det anbefalet at man tilføjer proteinpulver til sin kost i form af smoothies eller hjemmelavede energibarer. Proteinpulver er nem vej til en mere muskuløs krop, der ikke bukker under for sygdomme, såsom influenza, der angriber immunforsvaret.

Et sundt immunforsvar er altafgørende

Udover at være en god og sund måde at opbygge muskler på, bidrager nogle proteinpulver også til et bedre immunforsvar. Et godt og modstandsdygtigt immunforsvar er nemlig altafgørende for en sund krop, der kan stå imod sygdomme, såsom influenza og forkølelser. Hvis man virkelig gerne vil gøre en forskel for sin krop, skal man kigge efter proteinpulver der indeholder aminosyren glutamin. Glutamin er en af de helt essentielle aminosyrer i kroppen, der især tages i brug når kroppen er syg eller ved forekomst af muskelsvind. Da aminosyren tages i brug i hele kroppen og udjævner også kroppens tendens til at ”spise” muskelmasse op. Derfor anses det især som fordelagtigt for dig der gerne vil ”trimme” kroppen lidt i forhold til kroppens fedtprocent uden at miste dyrebar muskelmasse.

Få kroppen tilbage på rette spor

Det siger sig selv at det er meget vigtigt at få kosten i orden først og fremmest, da det er den der mest essentiel for en sund og velfungerende krop. Man kan for eksempel starte med at inkorporere flere grøntsager i sin aftensmad og vælge fuldkornsbrød til ved frokost. Kombineret med en aktiv hverdag, hvor man ikke nødvendigvis behøver at tage i fitnesscentret flere gange om ugen for at løfte meget tunge vægter, er man allerede godt på vej til at være sundere og gladere menneske. Det kan for eksempel være at man i stedet for at tage bilen eller offentlig transport, tager cyklen på arbejde eller studiet – når man kommer frem kan man tage trapperne i stedet for elevatoren. På den måde har man allerede rørt sig meget mere end man ellers ville have gjort i sin hverdag uden at tænke videre over det.

Add Comment