Find de rette smykker til dig

Smykker

Elsker du smykker, men er du ikke helt kommet i gang med at gå med dem, fordi du ikke helt kan finde ud af, hvordan du finder de helt rigtige smykker til dig? Så kan du få en masse inspiration lige her.

Sådan vælger du, om du skal gå med sølv eller guld smykker

Det kan være svært at få styr på sin helt personlige stil, og hvis du endnu ikke helt har fået styr på din, så har du hjælp at hente lige her. Du kan nemlig lære, om sølv eller guldsmykker klæder dig bedst, og ikke mindst hvordan du bruger smykker som accessories. Smykker er nemlig ikke bare smykker. Du kan bruge smykker og ure til at pifte et outfit op eller ned, og du kan vise rigtig meget af din personlighed ved brug af smykker i hverdagen. Du kan finde lækre smykker hos Karat24, hvor du også kan blive inspireret til, hvilke smykker der er din stil.

Hvis du længe har gået og været i tvivl om, hvad der passer bedst til dig, når det kommer til guld og sølv, så er det faktisk meget nemt at finde ud af. Hvis du kigger på dine blodårer på dine hænder eller på dine håndled. Så er de enten blålige eller grønlige. Hvis de er blålige, betyder det, at du har en kold undertone i huden og at sølvsmykker passer bedst til dig. Hvis du har grønlige blodårer, så betyder det, at du har en varm undertone i huden, og at guldsmykker passer bedst til dig.

Ure er også smykker

Ure bliver mere og mere populære, og de bliver ikke længere kun brugt til at se, hvad klokken er. De bliver også brugt som smykker, fordi de også kan tilsætte noget ekstra til et outfit. Det kan sige rigtig meget, hvis du bare tilføjer et ur til dit outfit. Her kan du både vælge klassiske ure, men der også farverige ure, som kan tilsætte et ekstra pift til dit outfit.

Der er mange, der er glade for ure, og mange der investerer i flotte ure. Hvis du ikke helt ved, om ure er noget for dig, så kan du finde inspiration på karat24.dk, hvor du kan blive klogere på, hvilke ure der er populære for tiden. Det kan vise dig, hvilke slags ure der er mest dig og give dig inspiration til dit næste ur.

Brug smykker som accessories

Smykker har været populære i mange år, og kommer fortsat til at være det. For nogle er smykker sentimentale og betyder noget, mens for andre er det brugt som accessories til at gøre noget ekstra ud af et outfit.

Du kan nemlig sagtens vælge nogle lidt større og vildere smykker, for at pifte et hverdagslook op. Det er super nemt, og det kommer til at se ud som om, at du har brugt ekstra lang tid på at gøre dig klar, end du i virkeligheden har. Du fremstår bare flot og gennemført med dine smykker.

Add Comment