3 skønhedsprodukter der er et must-have i din hudplejerutine

facemapping

Det kan være svært at finde ud af helt præcist hvilke produkter, ingredienser og mærker, som du skal inkludere i din skønhedsrutine. Vi har derfor samlet de vigtigste produkter, som du med garanti skal have fingrene i.

1. Solcreme

Selvom det kan virke en smule overdrevet, er det utrolig vigtigt at huske solcremen dagligt. I Danmark har vi desværre ikke så mange solrige dage, men selv lidt sol med lav UV stråling kan have en effekt på din hud. Hvis du ikke bruger solcreme, kan det nemlig være med til at aldre din hud hurtigere end normalt og give rynker. Det er derfor vigtigt at finde en god solcreme, der er beregnet til ansigtet og derfor har en høj solfaktor.

2. Øjenvippeserum

Vi drømmer alle om lange flotte vipper, som man ser i alle makeup reklamerne. Desværre er det ikke alle, som er så heldige at få disse øjenvipper naturligt. Det behøver man heldigvis ikke længere, da man nu kan købe et vippeserum. Et øjenvippeserum hjælper dine vipper med at vokse sig lange og tykke, uden at du behøver at få påsat falske vipper. Et vippeserum går ind og stimulere dine vipper så de vokser sig længere og hurtigere end de normalt ville. Du skal blot lægge et tyndt lag vippeserum helt nede ved roden af dine vipper. For at få det bedst mulige resultat skal et øjenvippeserum bruges regelmæssigt. Med et vippeserum kan du få de magnetiske øjenvipper, som du altid har drømt om.

3. Fugtighedsmaske

Hvis du døjer med tør hud, eller du blot vil give din hud et ekstra fugtighedsboost, så er en god fugtighedsmaske lige noget for dig. Der findes mange forskellige slags, men vi anbefaler en god overnight fugtighedsmaske, som du påfører inden du går i seng, og vasker af igen om morgenen. Hvis du ikke bryder dig om at sove med en maske, er der massere af masker som du blot skal påføre i ti til femten minutter. Du behøver heldigvis ikke bruge alt for mange penge på en god fugtighedsmaske, da der findes mange i forskellige prislejer.

Det vigtigste at huske på når du køber skønhedsprodukter er, at det ikke kommer til at virke i løbet af få dage, hvad enten det er et vippeserum eller et helt andet produkt. De fleste produkter skal bruges regelmæssigt i to til tre måneder, før du begynder at se et resultat. Så husk at væbne dig med tålmodighed.

Add Comment