Derfor skal du have en flaske arganolie i dit toiletskab

Arganolie

Det er efterhånden velkendt, at arganolie nærmest er et mirakelmiddel, når det det gælder hud- og hårpleje. Arganolie er spækfyldt med næringsstoffer, som vi kan drage nytte af, når vi plejer os selv. Det ”flydende guld” – som olien også kaldes – er rigt på antioxidanter, E-vitaminer og fedtsyrer – alt sammen næringsstoffer som kan hjælpe os til et sundere og mere ungdommeligt udseende.

Arganolie blev først for alvor populært, da det kom frem, at mange kendisser svor til olien. Denne afsløring førte til stor efterspørgsel, og den store efterspørgsmål har ført til, at man nu kan finde olien i stort set alle velassorterede parfume- og kosmetikbutikker.

Neden under kan du læse mere om, hvordan arganolie helt konkret kan hjælpe dig til et sundere ydre og en ungdommelig glød. Du kan også læse mere hos Doc24.

Den perfekte fugtighedscreme

Arganolie er perfekt som fugtighedscreme. Oliens store mængder E-vitaminer og fedtsyrer kan udnyttes til at fugte og blødgøre huden. Derudover er arganolie også perfekt som fugtighedscreme, fordi olien hurtigt bliver optaget i huden. Du skal derfor ikke gå og vente på, at den bliver absorberet.

Olien er velegnet til brug i både ansigt og krop. Olien er meget drøj i brugen, så vær opmærksom på ikke at bruge for meget olie, når du bruger den som fugtighedscreme. Start ud med et par dråber og tilfør flere efter behov.

Den perfekte hårbalsam

Mange studier har bevist, at arganolie rent faktisk gør hår blødere og mere skinnende. Olien fungerer derfor perfekt som hårbalsam, og udover at tilføre fugt og liv i dit hår kan den også bruges til at reparere spaltede spider og kruset hår.

Da det kom frem, at arganolie var super effektivt til at pleje hår, udnyttede mange producenter det, og derfor findes der nu tonsvis af hårprodukter med arganolie i butikkerne. Det store sortiment betyder, at du helt sikkert kan finde en balsam til din hårtype og dit hårproblem.

Den perfekte ungdomskur

Arganolie er ikke kun god til at fugte hud og hår, den er også god til at give din hud et ungdommeligt boost. Der er mange antioxidanter i arganolie, som du kan udnytte i din skønhedsrutine for at opnå en ungdommelig glød og til at mindske synlige rynker. Når du bruger arganolie til at pleje din hud, vil du også opdage, at din hud med tiden bliver mere elastisk, fyldigere og blødere

For at udnytte oliens foryngrende effekt til fulde skal du massere et par dråber olie ind i huden på ansigt og hals før sengetid. På denne måde kan oliens næringsstoffer trænge ind, mens du sover, og din nattesøvn bliver dermed også din skønhedssøvn.

Den perfekte hudkur

Hvis du har en hudlidelse som eksem, kender du sikkert alt til tør, kløende og ru hud, som falder af i flager. Arganolie kan hjælpe med at dæmpe irritationerne, som følger med tilstanden. Igen er det oliens høje indhold af fedtsyrer og E-vitamin, som hjælper med at berolige og reparere huden. Her kan et par dråber olie og en grundig massage gøre underværker.

Add Comment