Lav en mor og datter dag med spa og wellness

Er det længe siden at du har haft en rigtig hyggedag med din mor, så kan du her finde et par gode ideer til hvordan du laver en rigtig god dag for jer begge. Hvis du gerne vil overraske hende, så kan du finde gaver til mor her, det behøves ikke være en stor og vild gave, det kan være en lille simpel ting, som du ved hun vil blive glad for.

Start dagen med brunch

Hvis det er en weekend du planlægger og i har hele dagen sammen, så kunne i overveje at tage ud og spise noget god brunch først. Her kan i sidde i ro og fred og få talt en masse mens i fylder i jer med lækre pølser, pandekager, frisk juice og kaffe.

Er der nogen bedre måde at starte dagen på en at sidde på en hyggelig cafe og indtage sin brunch i godt selskab med sin kære mor.

Tag på wellness og få massage

Er der noget så lækkert som at få god massage og blive kælet om? Det er noget vi allesammen har behov for en gang imellem. For i hverdagen har vi rigeligt at se til, der skal passes et arbejde, vi skal hente børn, betale regninger, lave aftensmad, få vores times motion hver dag og så kan man jo godt trænge til lidt massage og wellness en gang imellem. Du kan være sikker på at din mor vil elske at komme et sted hen hvor der er gode faciliteter og hvor der bliver taget godt hånd om hende.

Slut dagen af med lækker mad

Når i har været afsted på wellness og i har fået massage, i har været i sauna og svømmet lidt rundt i en dejlig varm pool, så er tid til at trække i tøjet og igen få noget lækkert mad. Her kan du på forhånd have fundet en god restaurant og bestilt bord og dermed overraske din mor endnu engang. Sørg for at komme et sted hen hvor du ved de servere mad hun elsker. Er hun eksempelvis ikke vild med fisk, så er det nok ikke en fiskerestaurant i skal på.

Du kan online tjekke anmeldelser og bedømmelser af den enkelte restaurant og læse hvad andre mener, inden du bestiller bord. Her kan du ofte også se billeder fra andre der har spist det pågældende sted og se om det eventuelt er noget for jer.

Add Comment