Massage er for alle

Massage

Massage er en kropsbehandling for alle slags mennesker. Hvad end du har spændinger, rygproblemer, er gravid eller bare trænger til velvære – så kan du få stor glæde af massage. I Danmark er rigtig mange mennesker begyndt at blive bedre til at have fokus på velvære, på at prioritere sig selv og finde til pleje og forkælelse. I en travl hverdag, handler det om at finde små ting der gør dig glad og som virker afslappende og ikke mindst afstressende. Netop dét gør massage til en oplagt behandlingsform. Vælg 30 minutter eller helt op til 2 timer, hvor du lader din krop og sjæl få ro og barer fokuserer på personlig velvære. Få også med fordel massage sammen med din kæreste eller partner, så I kan nyde oplevelsen sammen. Bagefter føler man sig som et bedre og lettere menneske. Husk på at massage kan gavne alle typer af mennesker, unge som gamle, mænd som kvinder. Et gavekort til en massage behandling er derfor også en oplagt gave til én du holder af.

Forskellige typer af massager og fordelene ved dem

Faktisk findes der en lang række forskellige typer af massage. Eksempelvis findes der gravid massage, særligt henvendt til gravide. Thaimassage, til dig der godt kan lide en massage, hvor der bliver taget godt ved. Blid hot stone massage, til dig der søger afslappende forkælelse og meget meget mere. Tal med din massør om dine ønsker og udfordringer, så I sammen kan finde den rette behandlingsform til dig.

Fælles for alle massage typer er dog, at de har en lang række gode fordele for dig og din krop. Massage løsner og blødgør musklerne, så du undgår spændinger og eventulle hovedpiner. Det sætter også gang i blodcirkulationen og skub i lymfesystemet, så kroppen har lettere ved at komme af med uønskede affaldsstoffer. Grundet den øgede blodcirkulation har massage også en positiv effekt på huden, hudcellerne fornyes hurtigere og får huden til at stråle og få glød. Sidst men ikke mindst, så er massage en positiv faktor for menneskets nervesystem. Det får os nemlig til at slappe af og har en afstressende effekt.

Her kan man få massage

Massage, af forskellige arter, tilbydes i bred udstrækning over det meste af Danmark. Er du eksempelvis bosat på Fyn, kan du finde dygtige massører både i Nyborg og flere af øens andre større byer.  Man får bedst udbytte af sin massage, hvis man har afstemnings forvent med massøren på forhånd. Find først og fremmest en massør, som du føler dig tryg og tilpas ved, eller er det ikke muligt for dig at slappe nok af og få det optimale ud af din behandling. Fortæl inden I går i gang om dine problemområder samt hvilken massageform du foretrækker. Ved du ikke hvor du skal finde en dygtig og erfaren massør, så søg med fordel rundt på nettet. Her vil du let og nemt kunne finder priser, beskrivelser, ledige tider etc. Alternativt kan du forhøre dig blandt venner og familie, måske kan de anbefale dig en dygtig massør. Tit og ofte er det nemlig de personlige anbefalinger der er de bedste og mest troværdige.

Add Comment