Pift dit outfit op med et smykke fra Christina Watches

Outfit

Noget, der har været populært i mange år, det er smykker. Selv for flere hundrede år siden, der var smykker populære, og den dag i dag er smykker mere populært end nogensinde.

I dag har smykker flere ”formål”. Ringe imellem ægtepar signalere, at de har lovet evigt troskab til hinanden, en halskæde med et kors kan betyde, at man er en kristen person, og så er der mange, der bruger smykker til pynt.

Smykker som accessories

I dag bruger mange et smykke som et stykke accessories til deres outfit. Hvis man har en sort kjole på, så kan et smukt sølvsmykke eller guldsmykke pifte et outfit op.

Det kan også være et farverigt armbånd, som tilføjer ens outfit noget farve, så det ikke kun er helt sort.

Det ses også med ure, at mange er begyndte at bruge dem som et stykke accessories til deres outfit.

Navnesmykker

En trend, der har været der mindst i ti år, det er navnesmykker.

Først kom de populære navnehalskæder, hvor ens navn stod skrevet med skråskrift.

Navnearmbånd har også indtaget deres plads på smykkemarkedet. Navnearmbånd ses ofte fx med et eller flere hjerter, hvor der i hjerterne står et eller flere navne.

I dag er det ikke kun populært at have ens eget navn stående på et smykke. I dag er mange begyndt at få deres børns navne, kærestens navn eller et kæledyrs navn på smykket.

Christina Watches

Når det kommer til brands indenfor smykker, så findes der mange brands. Et af de brands er Christina Watches. Bag det brand står den danske smykkedesigner Christina Hembo. Hun er især kendt for at designe smykker i ægte materialer og for at designe ure, der er diamantbesatte. Hendes smykker bliver forhandlet i mere end 25 lande.

Charms armbånd

Christina smykker har designet armbånd, hvor man kan designe armbåndet med forskellige charms. Man bestemmer selv hvilke charms, som man vil have på ens armbånd.

Hun har lavet rigtig mange charms. Der er charms i forskellige stile. Ofte ses det med charms, at det kun fås i en stil, men her har hun lavet charms, der passer til forskellige stilarter.

Man kan gøre ens charmarmbånd personligt med en charm med ens stjernetegn. Der er også charms med bogstaver. Der kan man fx vælge at stave ens navn eller bruge ens forbogstaver. Hvis man derimod godt kan lide dyr, så kan man vælge en af de charms, der er formet som et dyr, eller hvis man er til farver, så kan man vælge nogen af de charms, der er i farver.

Smykker til flere stilarter

Udover at have designet ure og charmarmbånd, så har hun også designet vedhæng til halskæder og øreringe. Christina Watches når ud til en stor målgruppe, da det som sagt ikke kun er smykker til en bestemt stilart. Hendes smykker når også ud til en større målgruppe fordi, at hun både har smykker, som man kan bruge i hverdagene og smykker, som man måske kun tager frem til de lidt finere fester.

Add Comment