Find ud af om Restylane er noget for dig

restylane

Har du længe overvejet at få Restylane og få større læber? Så kan du her finde ud af, om det rent faktisk er noget for dig, og hvad du skal overveje inden, du får Restylane.

Hvad er Restylane?

Restylane er fillers til ansigtet, som ikke er permanente. Det betyder, at de forsvinder igen, så hvis du har fortrudt, så skal du ikke tænke så meget over det, fordi det forsvinder helt af sig selv. Det bliver brugt til at give din hud mere volume og spændstighed. Det kan få dig til at se yngre og mindre træt ud, så hvis du føler, at du er begyndt at se gammel ud, så kan Restylane være svaret for dig. Det gode ved Restylane er, at du ikke træffer en permanent beslutning, så det forsvinder helt af dig selv, og du kommer ikke til at kunne se, at du har fået det lavet, når det først er forsvundet.

Restylane består af 98% og 2% hyaloron, som er et stof, der findes i vores bindevæv, som er med til at binde væske i huden og give fylde til huden. Derfor er der ingen farlige stoffer i, eller noget du skal bekymre dig om. Det er helt naturligt, og det er godt til både at få din hud til at se yngre ud, men også til at give mere fylde til dine læber.

Derfor skal du overveje Restylane

Hvis du føler, at din hud er begyndt at ældes lidt for hurtigt, og at du har nogle dybe rynker, som du ikke er så glad for, så er Restylane en god måde at komme væk med dem på. Du kan simpelthen så dine rynker fyldt ud og sørget for, at du får din volume tilbage i ansigtet, uden at det ser unaturligt ud. Det er ofte, at man slet ikke bemærker, hvis folk får lavet en behandling med Restylane, fordi det ikke går ind og bedøver ansigtet på samme måde som andre fillers gør.

Det kan også være, at du er lidt ked af dine læber, men at du ikke tør at få lavet permanente fillers, hvis du nu skulle gå hen og fortryde dit valg. Så er Restylane din bedste ven, fordi det er naturligt, og det forsvinder af sig selv. Så kan du prøve og se, hvordan det ser ud til dig med større læber.

Så lang tid holder Restylane

Er du bange for, at du kommer til at se helt anderledes ud, eller at du kommer til at fortryde din behandling? Så skal du bare være glad for, at Restylane slet ikke er permanent. Det holder i 6-8 måneder, og så har du altid mulighed for at få frisket det op.

Det er en god måde at gøre det på, fordi det gør, at du ikke gør noget ved dit udseende, som er permanent. Du får en behandling, som du kan genopfriske, hvis du er vild med resultatet, ellers kan du bare nyde, at du gjorde det.

Add Comment