Sådan finder du den rette badedragt

At finde den rigtige badedragt, der passer kan være noget af en opgave. Alle kroppe er forskellige og at finde den badedragt, der sidder bedst og mest tilpas på ens krop, kan være lige så svært som at finde en nål i høstak. Og der er simpelthen ikke noget værre end at komme på stranden i en badragt, der er for lille, for stor eller bare ikke sidder godt.

Derfor har vi samlet nogle gode tips til dig, der skal ud og have en ny badedragt. Her er både nogle til dig, der gerne vil ud og finde en badedragt i en butik og dig, der vil tage chancen og bestille en badedragt på nettet.

Prøv den på!

Vores første tip er, selvfølgelig, at man skal prøve den på. Selv hvis man bestiller en badedragt online, så er det altså en god idé at sikre sig, at den kan sendes retur, hvis ikke den passer. Og en god idé at sende den retur, hvis ikke den passer, i stedet for at tænke, at det nok skal gå. Man får den garanteret kun brugt én gang, hvis man allerede tænker det, første gang man prøver den.

Følelse frem for udseende

Når du så prøver den på, så er det mest vigtigt at mærke efter frem for se efter. Hvordan føles den på den krop. Behagelig? For stram eller for løs? Badedragten kan være nok så flot, og dens udseende og farve er da også med i tanken. Men vigtigst af alt er, hvordan badedragten føles på din krop.

Mange folk glemmer desværre dette, når de køber og prøver et tøj. De finder en super flot badedragt, men hvis den er to størrelser for lille eller for stor for dig at fylde, så er den altså ikke en god badedragt til dig. Badedragten skal sidde tæt, men ikke ubehageligt, så du føler, du bliver nødt til at suge maven ind eller ikke kan løfte armene.

Prøv også gerne at bevæg dig lidt rundt og sving godt med armene. Hvis alting bliver hvor det skal være, og du føler, du kan bevæge dig frit, så er badedragten perfekt!

Brug en størrelsesguide

Hvad enten du er ude og købe din badedragt i en butik eller har bestilt den online, så er det vigtigt at bruge en størrelsesguide. Du kan nemt finde en online størrelsesguide, hvis ikke siden, du bestiller din badedragt fra, har en tilgængelig. Disse størrelsesguide går ofte ud fra centimetermål på kroppen, men det kan være svært at vide sig sikker på, om en sides størrelser er helt identiske med den størrelsesguide, du har fundet. Så prøv den på, når du kommer hjem!

Hvis du køber din badedragt i en butik, så spørg om hjælp i butikken. De kan lynhurtigt hjælpe dig med at finde frem til noget, der i hvert fald ikke er langt fra det, du lige står og mangler. Så kan du altid selv føle efter, om du skal have en størrelse mindre eller større.

Add Comment