Få mere glæde i parforholdet

parforholdet

Hvordan får man mere glæde i parforholdet og igen oplever kærligheden blomstre. Det kan der være mange veje til men vi giver vores tre bud her. Det er ofte ret simpelt, vær bedre til at rose din partner og vise omsorg, overrask din partner og vis din kærlighed, samt at lytte meget mere end du taler.

Ros din partner

Vi mennesker elsker ros, vi kan slet ikke få nok af det, vi elsker at hænge ud med folk som roser os og som kan se de positive sider i os. Man får det bedre af at rose og man får det bestemt også bedre af at blive rost. Det samme gør sig gældende hvis du altid stresser og taler grimt til din partner, så får du det også dårligere med dig selv.

Så ros din partner alt det du kan, det kan være helt små hverdagsting, har han eller hun lavet mad, så rod maden, har han eller hun gjort lidt mere ud af sig selv den pågældende dag, så pointer det og ros det alt det du kan.

Overrask din partner

Hvis der er noget vi mennesker elsker så er det at blive overrasket. Det kan være vi kommer trætte hjem fra arbejdet og slet ikke har mere energi på batterierne, så kommer man hjem til en dejlig middag og så er humøret igen højt. Det kan også være mange andre små ting som gør at man viser sin partner at man holder af dem.

En anden rigtig god måde at overraske på er med små gaver, det kan være en parfume som han eller hun har ønsket sig længe, det kan være et par biografbilletter eller måske en oplevelsesgave i form af et spaophold, en gourmetoplevelse eller andet. Hvis du vil have flere små gode gaveideer så se mere her.

Lyt mere, tal mindre

En af de mest simple, men for mange også sværeste måder at vise sin partner respekt og tillid på er at lukke munden, vær holdningsfri og kun stille spørgsmål. Brug dine øre så meget du kan og lyt til din partner, jo flere spørgsmål du stiller jo mere vil du lære din partner at kende og jo mere vil han eller hun åbne sig overfor dig.

Så hvis du oplever at din partner ikke rigtig åbner sig, så kan problemet måske være dit, prøv at stille flere spørgsmål, snak mindre og få partneren til at snakke det meste af tiden. Måske giver du ikke plads nok til den du holder af, er det altid dig der snakker, så kan det altså være en god ide at stoppe op og lytte mere end du snakker.

Add Comment