Arrangér den lækreste polterabend til din veninde

polterabend

Din veninde skal giftes, og hun fortjener da bare den bedste polterabend ever..! Vist nok har en polterabend ikke helt samme betydning som i gamle dage, hvor det var den sidste aften, hvor man kunne slå sig løs med veninderne, inden kareten drog af sted på honeymoon. Men den slags mindre detaljer skal man ikke hænge sig i. En polterabend er nu engang den ultimative anledning til fest og ballade!

Hvem skal med til gildet?

Først skal du naturligvis lige finde ud af, hvem der mere skal med til din venindes polterabend. Find sammen med jeres fælles veninder og læg en plan for hvem der ellers skal inviteres med. Her er det bare super vigtigt ikke at glemme nogen, selvom I måske ikke kender hinanden i forvejen. Så her må I sætte noget tid af til en vis research. Spørg også forældre og søskende til den kommende brud, om der er kusiner, gamle klassekammerater, eller barndomsveninder, der lige skal have en invitation. Samtidigt er der måske en begrænsning for hvor mange man kan være, hvis arrangementet skal give mening. Det afhænger også af hvilken slags arrangement I ender med at vælge. En god idé er, at være ude i virkelig god tid. Så gå bare igang med planlægningen, så snart du hører om det forestående bryllup.

Hvad er jeres veninde til?

Nu begynder det sjove, nemlig at lægge planer for hvordan dagen for polterabenden skal forløbe. Og hvordan skal jeres veninde “kidnappes”? Her gælder det om at få lagt en plan, på en måde så jeres veninde ikke vækker mistanke, og samtidigt finde en måde, hvorpå I kan sikre jer hvor I kan finde hende. Når dette er på plads, gælder det om at få lagt de nærmere planer for dagen. Er jeres veninde til vilde byture, eller holder hun mere af en stille dag i det fri? Sørg for at give den kommende brud en oplevelse som hun vil elske, uanset hvad det ender med. Husk, at det er en meget betydningsfuld dag i hendes liv. Samtidigt kan man finde på aktiviteter, som udfordrer, så længe man ikke går over grænsen.

Historisk set polterabends er ikke så gammelt i Danmark. Den første polterabend siges at være blevet holdt herhjemme i firserne.

Hvordan skal dagen planlægges?

Man kan enten vælge at planlægge hele dagen ned i mindste detalje, eller man kan vælge at bruge et eventfirma. Der er mange muligheder, og der er flere, der har specialiseret sig i netop polterabends. Nogle steder kan man købe hele pakken med flere timers aktiviteter, og mad og drikke inkluderet, inden man drager videre ud i byen. Tænk børnefødselsdag skruet op på alle parametre! Når man bruger et eventbureau, slipper man for at planlægge alt ned i mindste detalje, men kan lade sig overraske og nyde dagen i fællesskab med veninderne. En polterabend er simpelthen noget af det festligste man kan forestille sig. En dag man aldrig glemmer, hverken den kommende brud eller hendes veninder!

Add Comment