Guide til 5 ting enhver mand vil nyde

Uanset om man er mand, kvinde eller har et andet køn er der visse ting, som man nyder. Det gælder for de fleste mennesker, at de nyder sex og seksuel tilfredsstillelse. Måden hvorpå man nyder det og hvad man gør for at opnå denne tilfredsstillelse er dog meget individuel. Mange mennesker foretrækker at nyde sex med en partner, samtidig med, at der er mange, som bedst kan lidt at gøre det alene. Der er også dem, som synes, at en kombination af de to ting er godt. Det er meget forskelligt og er man i et parforhold er det noget man bør tale om. For kun hvis man taler sammen om disse ting kan man være sikker på, at man kender hinanden godt. For eksempel kan det være, at man finder ud af, at en fleshlight er noget, som ens kæreste er helt vild med. Det er en viden man ikke får hvis man af og til snakker om sex. Derfor er det en god ide at tage denne snak således, at man er sikker på, at man får det bedste ud af hinanden.

  1. Et fleshlight kan være fantastisk for mænd

Når man snakker om sexlegetøj er det stort set altid noget, som man går ud fra er beregnet til kvinder. Uanset om det er noget, som kvinder bruger selv eller om det er noget de bruger med dem selv har det stort set altid noget med kvindekroppen at gøre. Det gør, at det for en mand kan være svært at sige, at han faktisk godt kan lide sexlegetøj. Det er nemlig ofte overraskende og derfor er der mange mænd, som går rundt med lyst til at bruge sexlegetøj, som de aldrig får sagt. Det kan for eksempel være, at en mand er vild med at bruge en fleshlight og det kan han måske have et ønske om at hans kæreste hjælper med. Hvis ikke han får sagt dette højt er det ikke sikkert, at han nogensinde bliver tilfredsstillet. Den første ting, som enhver man vil nyde er dermed en fleshlight. Hvis ikke han har prøvet det før er det på tide og med stor sandsynlighed vil han elske det.

  1. Brug fleshlight alene

En fleshlight kan blandt andet bruges alene til at onanere med. Det kan man gøre hvis man ønsker at tilfredsstille sig selv på en god måde. Måske er man træt af hånden og her er netop denne type af sexlegetøj god. Man kan sammenligne det lidt med at onanere på en lidt mere luksuriøs måde.

  1. Brug fleshlight med partner

Du kan også vælge at eksperimentere med at bruge et fleshlight med en partner. For eksempel er det oplagt at bruge som en form for optakt til sex. Det kan bruges som opvarmning og det kan med stor sandsynlighed sætte gang i hyggen mellem lagenerne.

  1. Lav et show for manden

En anden ting, som enhver mand vil nyde er et show. Så ønsker du at din mand skal have det godt kan du give ham et særligt show hvor du bruger en fleshlight til at tænde ham.

  1. Giv en fræk gave

En anden ting, som en mand vil nyde er en fræk gave. Du kan for eksempel give et klippekort til at få lavet blowjobs eller til brug af en fleshlight.

Add Comment