Sådan scorer du drømmemanden

Scorereplikker

Har du længe gået og sukket efter ham den flotte? Eller har du lige fået en ny fyr i kikkerten? Uanset hvem din drømmemand er lige nu, kræver det ofte de helt rette scorereplikker for at vinde hans hjerte. Læs denne guide til scorereplikker, og find ud af, hvordan du scorer din drømmemand.

Skal scorereplikkerne fyres af over besked eller face to face?

Det gør en forskel for, hvordan scorereplikker bliver modtaget, om du skriver dem til ham eller om du siger dem direkte. Mange finder det nemmere at skrive søde, sjove eller frække beskeder, frem for at sige det til personen. På besked er man mindre udsat, hvilket gør, at man ofte tør tage flere chancer.

Hvad der virker bedst for dig kommer både an på, hvordan du er som person og hvilket forhold dig og drømmefyren har. Hvis du er genert eller usikker kan det virke grænseoverskridende at skulle gå hen til nogen og give et kompliment. Hvis du let bliver utilpas over sådanne situationer, kan du med fordel varme lidt op over besked inden du kaster dig ud i at skulle charmere ham i virkeligheden.

Hvis du aldrig har mødt ham, men meget gerne vil score ham, er det en god idé at prøve at sende et par søde komplimenter eller frække hentydninger på besked. Det kan eksempelvis være, hvis I har fundet hinanden på en datingside eller en datingapp. Hvis det herimod er ham den søde kollega eller den flotte fra studiet, kan virke mere naturligt at gå hen til ham og fyre din bedste scorereplik af. Hvis du føler dig presset over at skulle gøre det, kan du med fordel vente til næste firmafest eller fredagsbar, når I begge har fået et par øl at styrke jer på.

Vælg den rette scorereplik

Der findes uendeligt mange scorereplikker derude, og mange er virkelig dårlige. Men det er heller ikke nødvendigvis de bedste scorereplikker, der hiver sejren hjem. Nogle gange handler det bare om at bryde isen eller at få ham til at grine. Hvilken scorereplik, du skal bryde isen med, kommer både an på fyren og på dine intentioner.

Søde scorereplikker

Hvis du oprigtigt gerne vil den her fyr og synes, at han fortjener et sødt kompliment, kan du fyre en sød scorereplik af. Han vil helt sikkert synes, at du er sød og modig, og vil sandsynligvis give et kompliment tilbage.

Eksempel: ”Stod solen lige op, eller smilede du bare til mig?”

Sjove scorereplikker

Ofte skal en scorereplik bare være en icebreaker for at få en samtale i gang. Derfor bliver en sjov scorereplik også ofte modtaget godt. Den kan lette den måske akavede stemning og I kan grine lidt sammen.

Eksempel: ”Jeg har væddet 100 kroner med mine venner, om jeg kan score dig.. Så skal vi ikke bare dele pengene?”

Frække scorereplikker

Hvis dit mål er at få drømmemanden med hjem i din seng, er der en uendelig række af frække scorereplikker, der helt sikkert vil gør ham tændt.

Eksempel: ”Er der egentlig nogen, der nogensinde har fortalt dig, at du har en god krop? Må jeg ikke prøve den?” eller ”Er du en pandekage? For vil gerne vende dig rundt og smage dig!”

Add Comment