De mange fordele ved at beskytte dig med Durex kondomer

Kondomer

Når du skal have sex, så er en af de vigtigste ting, at du husker at beskytte dig. Det er noget, som de fleste af os godt ved. Men det er samtidig noget, som mange af os ikke er så gode til at gøre. Og det er en kæmpe fejl.

For når du beskytter dig, så beskytter du dig mod flere forskellige ting, afhængigt af arten af beskyttelse. Stort set alle former for beskyttelse fungerer som prævention, så du undgår en uønsket graviditet. Nogle af dem beskytter ydermere mod kønssygdomme.

Kondomet er den mest effektive form for beskyttelse

Hvis du gerne vil bruge en form for beskyttelse, som både beskytter dig mod graviditet og mod de ubehagelige sygdomme, der kan følge med sex, så skal du bruge kondom. Kondomet er en af de mest kendte og gængse former for beskyttelse.

Det smarte ved kondomet er, at der ikke er tale om medicin eller hormoner, som påvirker det indvortes. Der er derimod tale om et helt basalt redskab, der dækker og opsamler, så sæd og væske fra kirtlerne ikke kommer i kontakt med den anden persons kønsorgan.

Vælg Durex, når du vælger kondomer

Når du skal ud for at købe kondomer, så er der mange forskellige mærker, som du kan vælge mellem. Typisk ligner kondomerne udefra hinanden, men der er faktisk stor forskel på det indhold, der er indeni. Både med hensyn af kvaliteten og den potentielle seksuelle oplevelse, man kan få med kondomet på.

Derfor er det tit en god idé at vælge Durex, når du er i tvivl. Vælger du Durex, så er du nemlig sikker på at få en altid høj og meget stabil kvalitet. Du får også et stort udvalg, noget, som mange synes er sjovt i forbindelse med sex.

Kondomer, der giver mere følsomhed

En anke, som nogle kan have i forhold til at bruge kondomer som prævention og beskyttelse under sex, er, at kondomet godt kan nedsætte følsomhed for begge parter under samlejet. Særlig manden, hvis penis kondomet sidder på, kan føle, at der mangler noget.

Med Durex kondomer får du muligheden for at vælge kondomer, der adresserer og arbejder med netop dette problem. Blandt andet kan man få kondomer, som er ekstra tynde og dermed reducerer følsomheden mindre. Men man kan også finde diverse varianter, som gør sex sjovere og mere eksperimenterende og på den måde højner nydelsen.

Kondomer med smag og glidecreme

Durex er nemlig ikke bange for at lege med form og format, når det kommer til deres kondomer. Blandt andet kan du få kondomer, der er rillede og nubrede. Det kan have en stor effekt, når det kommer til selve samlejet.

Der er også Durex kondomer, der kommer med en specifik smag eller duft. Så er der de varianter, som er tilført glidecreme, og dem, som skaber en følelse af varme på huden. Alle disse ting er både sjove og sensuelle og kan på den måde gøre sex mere spændende.

Add Comment