Få smukke tænder med Invisalign

smil

Invisalign er en effektiv metode, som ved blot tre enkle trin, kan hjælpe dig med at komme i mål med smukkere tænder. Måske har du allerede hørt om muligheden med Invisalign? I hvert tilfælde har Invisalign været en metoder der har været anvendt i 25 år og hjulpet mange millioner mennesker til et bedre smil og resultaterne er slet ikke til at tage fejl af. Hvis du gerne vil vide mere og høre om mulighederne for Invisalign ti dit smil, så kan du kontakte bettersmile.dk der sidder klar til at hjælpe dig med at komme i gang og få det gode humør tilbage og masser af smil på læberne, uden at skulle spekulere over, om der mon er nogle der ser dine skæve tænder.

Trin 1: Kontakt din lokale Invisalign ekspert

Hvis du går med overvejelser omkring at få ordnet dit smil, så er første skridt, at du tager kontakt til en af de tandklinikker der kan foretage behandlingen. Her kræves der blandt andet en scanner, der hurtigt og nøjagtigt kan tage et billede af dine tænder, for at afgøre hvad der er det rette valg for dig. Her kan du få en snak med dem der skal hjælpe dig med at rette dine tænder.

Trin 2: Begynd korrektionen af dine tænder

Når du har været i kontakt med din Invisalign behandler, vil du ved hjælp af de scanninger du har fået udført af din mund og tandsæt, kreeres de tandskinner eller bøjler, som du skal bruge for at komme igang med reguleringen af dine tænder til det perfekte smil. Allerede ved de første bøjler, kan du forvente at se en forskel efter kort tid og du er nu igang med at frembringe dine ønskede smukke tænder.

Trin 3: Du kan beholde dit smil for evigt

Når du er igennem tandkorrektionen i form af Invisalign bøjlerne, så er der egentlig ikke mere du skal gøre. Når dig og din tandtekniker eller tandlæge er tilfredse med resultatet, så kan du forvente at det vil vare ved. En tandkorrektion med Invisalign ændrer sig nemlig ikke i fremtiden og du kan hver dag derfor smile bredt og vise dine nye flotte tænder og tandsæt frem til hele verden.

Invisalign behandling skal ikke påvirke din hverdag

Når du vælger at tage imod behandling med Invisalign, så er det selvfølgelig ikke noget der skal påvirke din hverdag. Derfor er de tandbøjler der fremstilles først og fremmest og gennemsigtige og ellers er de yderligere gemt bag dit nuværende tandsæt alt imens du får rettet smilet. Du skifter nemt og enkelt de skræddersyede tandbøjler ud når der er behov for det og opnår lynhurtigt resultater der er med til at give dig mere selvtillid og selvværd, så ikke du skal bekymre dig om at vise det glade humør.

Din Invisalign behandling er skræddersyet til dig

Det er ikke helt nemt at fastslå, hvor lang tid det tager for dig, at få rettet dine tænder. Det kommer først og fremmest an på, hvordan dit tandsæt ser ud og dag og hvor meget du skal have rettet tænderne, før at de igen sidder som de skal. Med Invisalign bøjlerne, der er skræddersyet til dig og dine tænder, kan du forvente at der sker en ændring i tandstillingen på 0,2 – 0,3 mm per 14 dage, hvorefter at den skal skiftes ud med en ny tandbøjle. Dette betyder for de fleste, at der kan forventes et forløb der tager mellem 6 og 12 måneder, inden du har opnået det perfekte smil som du kan vise frem til omverden.

Add Comment