Få en smuk glød i huden med økologisk selvbruner fra Vita Liberata

bikini-brun

Skønheden kommer indefra, i hvert fald i de fleste tilfælde. Du kan dog hjælpe lidt til udefra og opnå skønhed på dit ydre. Med økologisk selvbruner fra Vita Liberata gør du noget godt for din hud samtidig med at du opnår en fantastisk tan og glød – præcis som hvis du har ligget i solen hele sommeren. Undgå solarie og få endda en smuk farve i huden, til trods for at det ikke er sommer og prøv den populære økologiske Vita Liberata selvbruner allerede i dag.

Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du får en smuk og sund glød med sunde produkter.

Du kan få en smuk glød og farve i huden uden skidt kemi

Der findes mange muligheder for produkter til at farve huden en lille smule mørkere. Mange af dem er med uhensigtsmæssig kemi, der ikke nødvendigvis er det sundeste for din hud i længden. Med selvbruner fra Vita Liberata undgår du at skulle bekymre dig om produktets sammensætning, i forhold til at kunne hæmme din krop og din hud. Her er der nemlig tale om økologiske produkter, helt uden skidt kemi og som endda indeholder sunde ingredienser, der er med til at fugte huden og styrke forsvaret udefra. Det er lige præcis også dette der er med til at sikre, at din selvbruner holder i længere tid.

Det er indholdet af DHA, der bestemmer effekten af en selvbruner

Det er indholdet af DHA i en selvbruner der er med til at bestemme effektiviteten og ligeledes også hvor længe det holder. Jo højere et indhold af DHA, jo mørkere bliver din hud og jo længere trækker den ind. Det er også det, der er med til at bestemme, hvor meget af selvbruneren du skal bruge for at opnå den ønskede effekt. DHA er et sukkerstof og fra Vita Liberata kommer dette sukkerstof fra økologiske sukkerroer.

En af de helt store fordele ved at vælge en økologisk selvbruner fra Vita Liberata er, at det også indeholder et unikt system der tildeler fugtighed til din hud. Det er sammen med dette fugtsystem at DHA og bruneren bindes endnu bedre på overfalden og holder i længere tid også selvom du vasker huden dagligt eller flere gange dagligt. Således kan du både opnå en smuk og effektiv tank i huden, samtidig med at du tilfører sund og nærende fugt.

Add Comment