Sådan her, kommer du til at stråle hele sommeren

Nu kan vi igen begynde at drømme om, at få sommerens kulør tilbage. Duften af grill i parcelhuskvarteret. Strandtasken der er fyldt med håndklæder, solcreme og gode bøger. Glade mennesker i let og luftigt stof. Sommeren kan være en magisk tid. Det er her folk ser bedst ud og smilene er størst. Den gyldne kulør viser sig på huden og fregnerne kommer frem. Det er som om alle stråler, som et genskær af solen, og det skal du selvfølgelig også. Sådan her, kommer du til at stråle hele sommeren.

Bevæg dig ud i solen

Det er ude i solen, du får den pæne teint, men det er ikke det, som er fokusset her. Kom ud og bevæg dig. Frisk luft vil give dig energi og en følelse af, at få renset hovedet for tanker. Når du bevæger dig og gerne får pulsen op, bryder du det ellers velkendte mønster, hvor man lægger sig i solvognen og bliver doven, og inden man får set sig om er dagen gået. Vi kender alle den rare følelse efter en løbetur. Selvom det er hårdt i de høje temperature, vil det give dig en glød, som ikke er opnåelig på andre måder.

Tag dig af din krop

Hvis du vælger, at løbe en tur eller på anden måde røre dig, skal du dog huske, at drikke en masse væske. De høje temperature vil hurtigere dehydrere dig, så det er en god idé, altid at have en flaske vand på dig. I sommermånederne er det vigtigt at pleje sin krop. Solens stråler kan være stærke og det er derfor vigtigt, at smøre kroppen ind i solcreme. På den måde, beskytter du din hud mod at blive solbrændt, men også mod hudsygdomme og pigmentfejl. Desuden er det mindst lige så vigtigt, at pleje din krop indefra. Sommeren er sæson for lækre frugter, så nyd godt af den sunde livsstil.

Sommer-outfittet

Når du har taget dig af dig selv og din krop, er der kun tilbage, at iføre dig det sødeste sommertøj. Nu har du muligheden for, at vise den smukke sommerkjole frem, som har hængt i skabet hele vinteren. Det gode vejr, går godt med farver, så du kan virkelig få leget med farvepaletten og finde den farve, der bedste fremhæver din sommerglød. Hvis du står og skal skifte garderoben ud med knap så tunge stoffer, så er der her en Nelly rabatkode. Nu er der ingen undskyldning for, at stråle hele sommeren.

Add Comment