Smykker kan være med til at fremhæve de naturligt flotte træk

Vil du gerne tilføje lidt ekstra stil til dit outfit og dit udseende? Til dette formål bør du bestemt tage de forskellige smykketrends til dig og vælge at peppe din stil op med smarte smykker. Smykker kan være med til at bringe dine naturlige træk bedre frem, så hvis du går efter et naturligt og nedtonet look, er det oplagt at bruge smykker i din styling. Når du skal vælge smykker, som kan give dig et naturligt look, giver det selvfølgelig mening, at du ikke vælger alt for vilde farver. Gå efter simple smykker som en sølvhalskæde eller nogle guldøreringe, så er du sikker på et flot og naturligt look. Desuden bør du også tænke over at vælge materialer og farver, som passer til din hudtone og hårfarve. Her kan du se mere om, hvordan du lader smykkerne fremhæve dine naturligt flotte træk.

Smykker kan få dig til at stråle

Den unikke evne, som smykker har, er, at de kan få dig til at stråle stort set uanset, hvad du ellers har på. Der er noget glamourøst og luksuriøst over at gå med flotte smykker – især hvis man kan få dem til at spille flot sammen med resten af outfittet. Hvis man ved, hvilke smykker og farver der klæder en, vil man med sikkerhed kunne kreere et super flot og stilet outfit, som bringer alle dine gode træk frem. Smykker kan virkelig få dig til at stråle, og hvis du ikke allerede går med en masse smykker, bør du bestemt overveje at begynde på det.

Vælg materialer og farver der passer til dine toner

Hvis du vil have dine smykker til at fremhæve dine naturligt flotte træk, gælder det om, at du er god til at vælge materialer og farver, som passer godt til din hud og hårfarve. Eksempelvis vil man normalt sige, at guld øreringe, guld halskæder og guldarmbånd især går godt til mørkhårede med en mere glødende hud. Hvis man er i de mere lyse toner, vil sølv være et helt vildt flot valg, da man bliver i de kolde toner. Det er dog stadig op til en selv at vælge de smykker, man bedst kan lide, men hvis man gerne vil have, at smykkerne skal fremhæve de naturligt flotte træk, bør man bestemt tænke lidt over, hvilket materiale ens smykker er lavet af.

Guld øreringe er gode til solbrun hud

Hvis du er mørkhåret og har flot og solbrun hud, er det oplagt at gå med guld øreringe. Der er mange, som undgår smykker af guld, fordi det er lidt mere vovet end at gå med sølvsmykker. Dette bør man dog se bort fra, men hvis du vil have et godt tip, bør du helt sikkert gå med guld øreringe, når det er sommer, og din hud har fået lidt farve. Guld understøtter og fremhæver det brune og glødende i huden, så guldsmykker er vejen frem, hvis du har en flot sommerglød, du gerne vil bringe frem.

One Response

  1. julie maj 10, 2020

Add Comment