Smykker og hår – sådan fuldender du looket

Smykker

Det er ikke noget, der er bedre, end når man kan gøre lidt ekstra ud af sig selv. Det er nemlig ikke noget, der sker til hverdag, og derfor er der får man en helt speciel g selvsikker følelse, når man for alvor giver sig i kast med sit udseende for på den måde at se så godt ud som muligt.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når man skal ud at spise eller måske til en god fest.

Uanset hvad så er der nogle få ting, der altid kan sætte prikken over i’et.

Miks og match gerne alle dine smykker

Og det er for det første noget, der gør sig gældende, når det kommer til de smykker, som du vælger at tage på. Smykkerne er nemlig nogle af de vigtigste accessoires, og derfor er det også dem, der kan dresse et helt outfit op.

Prøv dig også gerne frem med nogle forskellige miks af smykker. I dag er det for eksempel blevet populært at blande materialerne som for eksempel guld og sølv, og har du nogle mere voldsomme smykker, kan de med fordel kombineres med de mere afdæmpede.

Kombiner din iøjnefaldende ametyst med mere afdæmpede smykker

Det kan for eksempel være et smykke med en ametyst. Ofte er der her tale om et smykke, der skiller sig ud og for alvor udgør et blikfang, fordi en ametyst er en meget flot sten. Og derfor kan det virke overvældende med flere større smykker, så du er godt dækket ind bare med ametysten. Men du kan med fordel sætte et smykke med en ametyst sammen med flere mindre og knap så iøjnefaldende smykker og på den måde skabe et helt unikt look.

Derfor er dit hår mindst lige så vigtigt for dit look

Noget der er mindst lige så vigtigt, når du vil fuldende dit look, er den måde, som du sætter dit hår på. Når du skal gøre lidt ekstra ud af dig selv, kan det nemlig være, at du gerne vil gøre lidt noget andet end det, som du plejer at gøre. Det kan for eksempel være en hurtig hestehale, en rodet knold eller måske blot et hurtigt strøg med fladjernet.

Og heldigvis findes der også mange smukke opsætninger, som det er muligt for enhver at lave. Du skal bare finde frem til den frisure, der passer til dit hår og længden på det, samt den begivenhed som du skal deltage i.

Sørg for at have en god hårtørrer, der gør opsætningen let

Til dit hår er det altid en fordel at have nogle gode værktøjer, såsom en hårtørrer, der kan gøre det lettere for dig at komme gennem opsætningen. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med et fladjern, men en god hårtørrer er også et must. Mangler du en hårtørrer? Så tag et kig online på en side som haartoerrer.dk.

En hårtørrer sørger nemlig for, at du kan springe direkte fra badet og ud til festbordet uden at skulle vente på, at dit hår tørrer.

Add Comment