Sådan holder du slankekuren

Slankekur

Det kan være svært at holde en slankekur og at få etableret nye madvaner i en travl hverdag. Men det findes der heldigvis råd for.

Det er let at beslutte sig for, at det er tid til at leve sundere og slankere. Men det bliver straks sværere, når det gælder om at føre de gode intentioner ud i livet.

Når den travle hverdag trænger sig på, så er det let at glemme de mange regler og vejledninger for, hvad man skal spise; og så er det lettest bare at falde tilbage på de gamle vaner med en omgang spaghetti med kødsovs. Hvis det er sådan, du har det, så er du bestemt ikke alene. Og der findes derfor i dag mange muligheder for, hvordan du kan gøre din ambition om en slankekur lidt lettere og nemmere at holde.

Få mad leveret til døren

Den nemmeste metode til at holde en slankekur og en sund kost ved lige er at abonnere på måltidskasser. Måltidskasser betyder, at du får ingredienser og opskrifter sendt lige til døren. På den måde skal du ikke bekymre dig om, hvor mange kalorier aftensmåltidet indeholder, eller hvor stor en del, der består af henholdsvis kostfibre og kulhydrater.

Med et abonnement på måltidskasser får du alle ingredienserne leveret direkte til din dør. Så slipper du for alt lige fra koordinering til planlægning og indkøb. Du behøver ikke bruge kræfter på at tælle kalorier eller finde nye opskrifter hver dag, og derfor er der rigtig mange, der er blevet meget glade for at benytte sig af måltidskasser.

I dag findes der så mange forskellige typer måltidskasser derude, at der helt sikkert også er en, der passer til det, som du efterspørger. Der findes kasser til den store familie, til dig, der træner meget, eller til dig på SU-budget.

Variationer i aftensmåltiderne

Mange danske familier kæmper hver dag med spørgsmålet om, hvad de skal have at spise om aftenen. Når travlheden overtager, ryger kreativiteten i bund, og det betyder, at de fleste blot kører i ring med de samme ti opskrifter.

At spise de samme retter igen og igen forringer madglæden og kan medføre kræsne børn. Derfor er det vigtigt at sørge for variation og sunde, velsmagende retter.

Især når man er på slankekur, kan det være svært at finde på nye retter. Hvis familien og man selv har været vant til usunde retter, så skal man pludselig til at tænke helt nyt og ud af boksen.

Ved at sørge for at nogle andre står for opfindsomheden og kreativiteten, når det kommer til at finde på retter, så er du sikret sunde og varierede retter hver dag, der styrker madglæden. En slankekur behøver ikke at være ensbetydende med kylling, broccoli og brune ris. Sund og slankende mad kan sagtens være velsmagende og lækkert – måltidskasserne viser dig hvordan.

Med lækre retter på bordet hver dag er det også mere sandsynligt, at du holder dig til kuren, så du kan komme i mål med drømmen om vægttabet.

Add Comment