Derfor får den rigtige tøjstil dig til at se godt ud

Det er essentielt af have styr på sin kost og motion, hvis man gerne vil se sund og rask ud. Når vi motionerer regelmæssigt, ser vi ikke kun sunde ud, men vi er også mere slanke og muskuløse. Udover at det er med til at øge om vores selvværd og selvtillid, så bliver vi også automatisk mere attraktive overfor det modsatte køn.

Men en sund og slank krop er kun et element af, hvordan vi gør os uimodståelige overfor det modsatte køn. Stærke sociale kompetencer, hygiejne og tøjstil er andre elementer, der er mindst lige så vigtige. De sociale kompetencer kan forbedres ved at være mere social, og ved at være opmærksom på hvordan dem, der er meget selvsikre socialt, opfører sig.

Forbedring af hygiejnen siger lidt sig selv. Tag et brusebad hver dag, børst dine tænder og plej dit hår. Brug deodorant og parfume. Det er ikke mere kompliceret end det. Hvis du føler dig ren og du dufter godt, når du socialiserer med andre, vil din selvtillid også øges.

Til sidst men ikke mindst, så bør du få styr på din tøjstil, hvis du gerne vil gøre dig selv mere attraktiv overfor det modsatte køn. Her får du nogle tips om, hvordan du selv kan forbedre din tøjstil med det samme.

Overtøj

Når du skal købe en hue, jakke, frakke eller anden overtøj, så husk at komfort altid er det vigtigste. Hvis du for eksempel køber en ny vinterjakke, som du synes ser rigtig flot ud, men som ikke holder dig varm nok i kulden, er det spildte penge. Du vil gå rundt og fryse, og det vil ikke se attraktivt ud, hvis du står og skælver mens du prøver at flirte med en pige.

Når det er sagt, så er det selvfølgelig vigtigt, at du også synes at dit overtøj er flot. Vælg nogle farver, som passer godt sammen, for eksempel sort, gråt og hvidt, og køb alt dit overtøj i disse farver.

Trøjer, T-shirts og skjorter

Ligesom med overtøjet, er det også vigtigt, at føle sig godt i resten af sit tøj. Hvis du køber en ny skjorte, som du synes er flot, men som du ikke føler dig godt tilpas i, vil andre lægge mærke til det. Man vil se på dig, at du ikke føler dig godt tilpas, og det ser ikke attraktivt ud.

Prøv også at købe trøjer, T-shirts og skjorter i faste farver, som også matcher.

Ure og smykker

Når du har fået styr på alt dit tøj, og føler dig godt tilpas, kan du begynde at kigge på ure og smykker. Ure og smykker kan nemlig få et flot sæt af tøj til at se endnu federe ud.

Daniel Wellington laver mange fede ure, til både mænd og kvinder, og de fås også i mange forskellige farver. Du kan derfor nemt finde et ur i deres kollektion, som du synes ser fedt ud, som er i din yndlingsfarve, og som passer perfekt til din tøjstil. Find Daniel Wellington ure på Watchfelt.dk

Add Comment