Få en flot krop med disse simple træningstips

De fleste af os går og drømmer om en flot og veltrænet krop som den, vi ser hos atleterne i fjernsynet og modellerne i bladene. Desværre er dette langt fra en drøm, der på nogen måde kan betegnes som realistisk.

Menneskekroppen er nemlig ikke den ekstreme og retoucherede udgave, som vi ofte oplever hos vores kendte idoler. Tværtimod er den fyldt med svagheder, ar, problemområder og mislyde. Det gør den ikke forkert, men blot en ganske menneskelig ting. Der er dog stor forskel på, hvordan ens krop kan se ud, føles og fungere – og dette er i høj grad afhængigt af træning og sund kost.

Sundere livsstil giver sundere krop

En flot og naturlig krop er således en krop som er slank og stærk. Det bliver den selvfølgelig ikke af sig selv, men derimod gennem hårdt arbejde med kondition og styrke.

For mange kan det dog nogle gange være rigtig svært at tage sig sammen til at træne og spise sundt, og de ender derfor med at gå og sukke efter en krop, som de aldrig helt får. Men det behøver ikke at være så svært. Her kommer nogle tips til, hvordan man nemt kan træne sig til en flot krop.

Bevæg dig meget

Dette er hovedreglen for alle, som gerne vil tabe sig, i bedre form eller have en mere stram krop. Kroppen har ikke godt af at være inaktiv, og bevægelse af alt slags er god for den. Jo mere anstrengende og udfordrende bevægelsen, jo bedre.

Tag cyklen på arbejde i stedet for bilen. Gå en længere tur med hunden om aftenen. Deltag i pausegymnastikken på arbejdspladsen. Alle disse ting er små og nemme justeringer, men tilsammen gør de en kæmpe forskel, både for ens fysiske og mentale sundhed.

Skab en god træningsrutine

Det behøver ikke at tage lang tid at træne, og du behøver ikke gøre det mange gange om ugen. 3 gange om ugen med en fast træningsrutine kan gøre tricket, og så vil man lynhurtigt kunne mærke en stor forskel i hele kroppen.

Det vigtige er, at man holder fast i at køre træningsprogrammet hele vejen igennem hver gang. Gør man det, så kommer man nemlig lynhurtigt ind i en rutine, hvor man kan gennemføre det hurtigt og effektivt. Man kan både skabe et program til hjemmebrug eller vælge at køre det fast igennem henne i det lokale træningscenter.

Tænk over din kost

Det er kedeligt at skulle vogte over alt man spiser, og sådan behøver det bestemt ikke være. Hvis man lever et sundt og balanceret liv, er der nemlig ikke noget galt i at spise slik og kage og drikke alkohol i ny og næ.

Men disse vaner bør suppleres med ting, som er gode for ens krop – især når man bevæger sig meget og træner ofte. Grøntsager, ris, protein og vitaminer er vigtige. De holder ikke kun kroppen sund men giver også mere energi, hvilket gør træningen lettere.

Add Comment