Hjælp din selvtillid på vej med nyt tøj

Har du nogensinde været ude og gå igennem byen på en dårlig dag? Måske har du lige haft en dårlig snak med din chef eller for nylig besluttet, at du vil afslutte dit nuværende romantiske forhold. Uanset hvad det får dig til at være ked af det, så har vi alle sammen prøvet det før.

At købe tøj for at håndtere dine problemer bør ikke være noget, der bruges som en håndteringsevne. At få dig noget godt fra din lokale tøjbutik kan dog redde næsten enhver dag. Her vil vi gennemgå, hvordan at få nyt tøj kan hjælpe med din selvværd/selvtillid og redde en dårlig dag.

Vigtigheden af selvtillid

At tage sig af sit selvværd er ikke noget, der skal tages let. Hvor vigtigt vi føler for os selv påvirker den måde, som vi behandler andre omkring os på. Den værdi vi tillægger os selv, dikterer den værdi vi anser andre omkring os til at have. En person med lav selvtillid kan se andre som lige så værdifulde og behandle dem som sådan.

At gå ud og få noget nyt kan gøre meget for at styrke en persons egenværdi. At leve i en verden, hvor vores udseende er så vigtigt for at projicere, hvem vi er, betyder, at når en person finder det rigtige tøj, så kan det have stærke effekter.

Når nogen føler som om, at hvad de har på, repræsenterer hvordan de ønsker sig, at verden skal se dem og de projicerer denne identitet på en måde, der får dem til at føle så selvsikre, så bliver denne følelse ofte internaliseret. Effekten af nyt tøj på identitet og selvværd bør ikke undervurderes.

Prøv en ny stil

Hvis du har en dårlig dag eller har besluttet, at du fortjener at skaffe dig noget nyt, så skal du måske denne gang overveje at prøve en ny stil. Nogle gange sidder vi fast i destruktive eller usunde vaner. At købe en ny skjorte eller pung, der ligger lidt uden for normen for det, som du normalt køber, kan hjælpe dig med at komme ud af disse vaner og fortage en positiv ændring.

Dette betyder ikke, at du skal købe noget, som du aldrig kommer til at bruge. Men du skal heller ikke være bange for at træde lidt uden for din normale komfortzone. Få dig en taske fra Mulberry Bayswater eller en top, der er en lille smule for sexet.

Passer det ind i dit nuværende skab?

Man skal stadig sørge for, at det man køber, kommer til at passe ind i den garderobe, som man allerede har. At få noget fra Mulberry Bayswater eller noget lignende er en god ide, fordi deres mode kan passe ind med næsten alt.

Mulberry Bayswater har tasker og punge af god kvalitet i neutral farver. At købe en taske fra Mulberry Bayswater vil betyde, at du får tilføjet noget nyt og dyrt til dit skab. Mulberry Baywater giver dig også muligheden for at eksperimentere med næsten enhver anden stil i fremtiden også.

Add Comment