Fire grunde til at lave din egen skønhedsblog

Dame- og herremagasiner, har i årenes løb, vundet stor popularitet, og sneget sig ind i de fleste danske hjem. Mange læser magasinerne, og ønsker selv at kunne udkomme i magasin-formatet. Heldigvis har den teknologiske udvikling svaret. Flere digitale platforme tilbyder, i dag, et forum hvori personer, uanset erfaring eller holdninger, frit kan ytre sig, med deres egne blogindlæg. Det er pludseligt blevet muligt at kunne udkomme hver dag, uden at skulle igennem et forlag. Herunder er nogle gåde råd, til dig der ønsker at prøve kræfter med blogger-verdenen.

Giv inspiration og erfaring videre

Der findes mange forskellige former for blogindlæg, og de dertilhørende emner i blogindlægget, ligeledes markant. Der blogges efterhånden om alting, lige fra landmandslivet, til skønhedsblogs. Vælger du en skønhedsblog, er dette en mulighed for at give inspiration, og erfaring videre, til alle interesserede. En skønhedsblog kan omfatte mange mulige emner, f.eks. dine ‘morning routines’. Det er blevet populært at blogge, om dine morgenrutiner – hvordan du lægger makeup om morgenen, og hvilke morgen-produkter du har kært.

Vær ærlig og ikke mindst menneskelig

Med de sociale mediers fremvoksende indflydelse, er der opstået et forskønnende behov, når vi poster på vores profiler. Det vi lægger op, på vores sociale medier, er vores selektiv udvælgelse, af hvad der skal med fra vores liv. Mange fokuserer deres profiler, til at have ét bestemt udtryk, eller en bestemt retning. På de sociale medier, ønsker man at tage sig godt ud, filtre og opstillede situationer, gør det nemt at få et billede til at se idyllisk ud, uden at modtageren kender baggrunden for billedet. Som skønhedsblogger, kan du være med til at lette dette pres, der efterhånden rammer mange, som føler sig pressede til at være perfekte hele tiden.

At blogge er sjovt at gøre med andre

At blogge er ikke bare et indflydelsesrigt værktøj, det kan også være en sjov beskæftigelse for dig selv, og andre. Finder du en dag tid til at invitere nogle venner over, til en dag i haven, kan dette være en oplagt ting at blogge om. Spørg evt. dine venner, om de vil komme med input, til blogindlægget, så I er sammen om at skabe fortællingen. Modtageren af blogindlæg, vil gerne høre om dine personlige overvejelser, og hvilke råd du har til dem, men de vil også gerne høre, når der sker noget, der ikke sker hver dag.

Skriv med eftertænksomhed og sørg for WordPress sikkerhed

Inden du starter, skal du have styr på din WordPress sikkerhed. Alle hjemmesider er nemlig udsatte for angreb.
Den store blogger-trend, beviser at bloggere bestemt har en stor indflydelse, når det kommer til digitale mediers påvirkning på folk. Dette kan ses, som et stort privilegium, at have et stort publikum, til det, du vil sige, men kan også være en forpligtigelse, til bloggeren. Når mange mennesker følger dig, må du gøre det op med dig selv, hvad kvaliteten af dine tekster skal være. Vil du stille krav til dig selv, for at sikre at de mange følgere ikke læser dine opdateringer forgæves? Dette er spørgsmål du må stille dig selv som blogger.

Add Comment