Derfor er trampoliner blevet så populære

Der er ikke meget legetøj, der slår en trampolin. Der er ikke noget at sige til, at den er blevet så populær, som den er. Den er super sjov at hoppe på, uanset hvilken alder du har. Alle kan bruge den, og det er så underholdende at hoppe på trampolin, at du helt glemmer, at du motionerer imens. Pludselig har du hoppet i timevis og dermed fået rigeligt med både motion og frisk luft for den dag.

Hvis du vælger at installere en nedgravet trampolin i haven, også kaldt en In ground trampolin, så er der mange fordele ved det frem for den, der står på ben. Og den er bestemt ikke mindre sjov at hoppe på. Du kan næsten sammenligne en trampolin med aktivitetslegetøj til børn, her er det måske bare til de lidt ældre børn og voksne. Aktivitetslegetøj fornemmeste opgave er jo at aktivere børnene, og det er netop det en trampolin gør.

Det smarte ved en trampolin in ground

Det er et værre mas at få gravet ud til trampolinen, men når først det er gjort, så er der flere fordele forbundet med at have en trampolin, der er gravet ned i niveau med græsplænen.

En nedgravet trampolin skal for eksempel ikke flyttes rundt på, hver gang der skal slås græs. Den risikerer heller ikke at blive blæst omkuld og blæse ind i noget, der kan gå i stykker, når der kommer kraftig storm.

Den tager ikke for meget fokus fra havens udseende, og den står ikke i vejen. En stor trampolin med tilhørende net på tager faktisk en hel del af udsigten til den øvrige del af haven.

Med hensyn til det sikkerhedsmæssige så vinder ned nedgravede trampolin også nogle points. Du minimerer risikoen for faldulykker, hvor den tilskadekommende har taget den ud over kanten på en høj trampolin. Investerer du i en trampolin af en god kvalitet, kan den holde i mange år. En nedgravet trampolin har typisk en længere holdbarhedstid end en, der står på ben.

Det er et temmelig tungtvejende argument for at vælge en trampolin in ground. Se bare på connery.dk hvor de også skrevet om alle fordelene ved en nedgravet in ground trampolin.

Motion på den sjove måde

Hvis du har en trampolin stående i haven, så behøver du slet ikke at opfordre dine børn til at gå udenfor og lege. Det gør de helt frivilligt. Du kan så nok komme til at opleve den modsatte situation, hvor du kan have svært ved at kalde dem ind igen.

Det sker, fordi det er en sjov måde at bevæge sig på. Efterhånden som barnet bliver ældre, vil det udfordre sig selv ved at træne forskellige former for tricks og hop på trampolinen. Selv voksne kan driste dig til at tage en god hoppetur på trampolinen. Det kan du læse mere om her.

Når motion er så sjov, at man laver det helt frivilligt – og gerne i lang tid, så er det jo bare genialt. At det foregår udenfor, er jo også en ekstra gevinst. Inviter den frivillige motion, der samtidig medfører masser af frisk luft ind på din matrikel. Gør du det, så slipper du for den daglige frustrerende kamp med hensyn til ungernes skærmtid versus motion. Og så kan du jo også selv snuppe dig en god og sjov hoppetur indimellem, når trampolinen ellers er ledig.

Add Comment