Massage er den største wellness, du kan give dig selv og din krop

Massage

Massage er det overordnede term for at gnubbe, presse eller manipulere huden, muskler, ligamenter eller sener. Massage kan variere fra blød berøring til dybt pres på muskler og sådan. Der findes nogle forskellige former for massagen, som man kan forkæle sin krop med. Ud af de mange wellnessformer, der findes, så er massage den største, du kan give dig selv. Den virker nemlig både beroligende og dybdegående. Du får en mere afslappet krop og sind. I denne artikel vil du finde information om massage generelt og hvorfor det gavner dit sind og din krop.

Forskellige typer massage

Der findes nogle forskellige typer massage, som alle virker som wellness for kroppen. Svensk massage inkorporerer langsomme bevægelser med lange strøg, cirkulære bevægelser. Svensk massage er godt til at få dig til at slappe af og give dig energi til at klare din hverdag meget bedre.

Dyb massage eller dybdemassage er en anden form for massage. Teknikken i denne type massage er langsomme, men strøg med mere kraft, så massøren kan nå de dybere muskellag. Denne slags behandling bliver ofte brugt til at komme sig efter skader.

Sportsmassage er meget lig med den svenske massagetype, men den er fokuseret på sportsudøvere, og hvordan man kan behandle og forhindre skader for dem. Du kan søge ”massage Birkerød” på nettet, hvis du er interesseret i at finde behandling mod skader, smerter el. ømhed i muskler, led og sener.

Punktmassage er den sidste form for massage, som er beskrevet i denne artikel. Der findes andre former, men dem må du selv finde på nettet eller rundt i byerne, f.eks. ved at søge efter massage i Birkerød. Denne form for massage fokuserer på områder med tætte muskelfibre, som kan formes i dine muskler efter skader eller slid.

Nu ved du noget mere om de forskellige massageformer, men hvorfor gavner man så af at få massage?

Derfor er massage den bedste wellness

Massage er generelt betragtet som en form for medicin. Mange steder bliver man også tilbudt massage som en form for behandling som komplement til anden medicinsk behandling. Mange studier viser, at det er en fremragende behandlingsform for stress og muskelsmerter. Derudover så er det også blevet påvist, at det er godt mod:

  • Forskellige angstformer
  • Fordøjelsesproblemer
  • Hovedpiner
  • Søvnløshed især når det er relateret til stress
  • Sportsskader

Udover disse områder, hvor det hjælper, så kan man også få massage Birkerød, for at kunne slappe af og få følelser af omsorg, komfort og forbindelse.

Man skal ikke lave nogen speciel forberedelse til massage. Før en session burde massøren spørge ind til din sygehistorie, og om du har nogen specielle smerter el. skader nogen steder. Derefter kan I få arrangeret den bedste behandling for dig. Afhængigt af massagemetoden, så vil massøren nok bruge olie eller lotion til at massere dig. De vil nok også spørge, om du har nogen allergier. Typisk varer en session mellem 10 og 90 minutter.

Add Comment