Vil du styrke dit immunsystem?

juicekur

Især i løbet af efteråret og vintermånederne er det vigtigt at have et stærkt immunforsvar. Immunsystemet beskytter kroppen mod infektioner, der kan stamme fra bakterier, virus og parasitter, og med et svagt immunforsvar er man langt mere udsat for sygdomme. Immunsystemet kan skades og styrkes af mange forskellige ting, og det er på den måde vigtigt at gøre så meget som muligt for at beskytte sit helbred. Det er alt fra søvn og stress til motion og kost, der kan påvirke ens immunforsvar, men det er ikke noget, man kan styrke fra den ene dag til den anden. Læs mere om hvordan du kan styrke dit immunforsvar her.

Dit immunforsvar

Dit immunforsvar er noget af det vigtigste, din krop har for at forsvare sig selv.  Den almindelige dansker er forkølet omkring tre gange i året, men uden ens immunforsvar ville man være ekstremt modtagelig overfor sygdomme. Der findes ikke ét klart svar på, hvordan man styrker sit immunforsvar, og nogle forskere mener endda, at man slet ikke kan booste det. Der er dog helt sikkert en masse små ting, der har en effekt på ens immunforsvar i længden. Det er blandt andet en sund, varieret kost, god søvn, psykisk stabilitet og forskellige kosttilskud. Boost dit immunforsvar med Body-SDS, som kan behandle og rådgive dig om mange ting indenfor sundhed. Body-SDS står for Body Self Development’s System, og klinikken hører til i København.

Det sunde liv

Mange mennesker vil gerne føre et sundere liv, og det er noget, der fylder en del hos mange. For man kan altid blive sundere. Man kan altid tabe endnu et kilo, spise endnu en gulerod eller fravælge endnu et stykke chokolade. Men nogle gange handler det også om at finde frem til en eller anden form for balance, så man ikke stresser sig selv for meget med at leve “sundt”. Sundhed hænger nemlig også i høj grad sammen med at være lykkelig og have overskud i sin hverdag. Mennesker i god form kan også have et svagt immunforsvar, fordi de føler sig stressede. Så kan det være fuldstændig ligegyldigt, om deres muskler er store. Balancen kan kun findes med tiden, og det handler om at finde ud af, hvilken kost og motion, man selv gerne vil følge. Med den rette balance i livet kan man forvente at ens immunforsvar forhåbentlig styrkes, og ellers kan man altid benytte sig af kosttilskud. Det vigtigste er helt sikkert at passe på sin krop, kende sine grænser og prioritere sin søvn.

Add Comment