Varix tilbyder en smuk fjernelse af åreknuder

fjernelse af åreknuder

Hos Varix er vi eksperter i at udføre porfesionnel behandling og fjernelse af åreknuder. Vi har både klinikker i Odense, Århus, Næstved & København.

Vi tilbyder revolutionerende behandling af åreknuder

Vi råder over og benytter de mest moderne og skånsomme metoder til fjernelse af åreknuder. Alle vores behandlinger er sikre, smertefri, kortvarige og efterlader ingen ar, men vi er især stolte over at kunne tilbyde de to revolutionerende behandlingsformer: indvendig laser og VNUS ClosureFast.

Ved laserbehandlingen bruger vi avanceret laserteknologi til at brænde den beskadigede vene. Efterfølgende nedbryder og fjerner kroppen selv den brændte vene.

VNUS ClosureFast er den bedst dokumenterede af de nye behandlingsformer. Her anvendes radiofrekvens til at sikre en effektiv og holdbar fjernelse af åreknuder. Under behandlingen indfører vi i den beskadigede vene et meget tyndt kateter via en kanyle. Herefter opvarmes kanylen med radiofrekvens, som får venen til at lukke. Kroppen nedbryder og fjerner derefter den lukkede vene.

Alle vores behandlinger foregår naturligvis under lokalbedøvelse, så du intet mærker.

Vi har 18 års erfaring med behandling af åreknuder

Når du vælger os til at fjerne dine åreknuder, får du en erfaren behandler med 18 års erfaring. Vi har udført specialiseret karkirurgi siden 2001, og vi er anerkendt som et førende forskningscenter inden for karkirurgi på internationalt plan.

Hos os finder du Danmarks mest revolutionerende og moderne metoder til fjernelse af åreknuder. Alle vores åreknudebehandlinger udføres uden brug af kniv. I stedet bruger vi almindelige kanyler, hvorfor snit i lysken eller andre steder er unødvendige, og derfor får du heller ingen ar, når du får fjernet åreknuder hos os.

Selv forundersøgelsen er nænsom, da denne den foregår vha. ultralyd, som er en effektiv, smertefri og skånsom metode til at vurdere, hvor dine knuder sidder, og om knuderne er årsagen til de gener du skulle have. Og inden behandlingen går i gang, bliver du lokalbedøvet, så du intet mærker til indgrebet.

Alle behandlinger tager mindre end 1 time, og det er inkl. bedøvelse. Efter vi har fjernet dine åreknuder, kan du fortsætte din dag helt som vanlig. Sygemelding er derfor ikke nødvendig.

Vær opmærksom på, at vi kun fjerner åreknuder på ben.

Du kan blive behandlet over alt i Danmark

Åreknudeklinikkerne er landsdækkende, og du finder vores klinikker i København, Århus, Odense og Næstved. Vi har fokuseret på at dække de tre største landsdele for at være så tilgængelige som muligt for vores nuværende og fremtidige patienter – geografi skal ikke være nogen hindring for din behandling.

Alle vores klinikker er ens, så du finder de samme behandlinger, uanset om du besøger os i Odense eller Århus.

Add Comment